0

Рецепт мигдального біскотті у чорному шоколаді

Інгредієнти

  • 1,5 чашки сырого мигдалю
  • 2 столові ложки крохмалю
  • 1 чайна ложка разпушувачу
  • 1/3 стакана кленового сиропу
  • 3 столові ложки несолодкого мигдального молока
  • 1/2 чайної ложки ванільного екстракту
  • 1/4 стакана органічного темного шоколаду
  • 1 чайна ложка органічного кокосового масла
  • посипається мигдальними пластівцями

 

 

 

 

 

 

Інструкція

  • Щоб приготувати власне мигдальне борошно, помістіть біля 2 чашок сирого мигдалю (по 1 чашці за раз) в кухонний комбайн.

  • Перемолюйте до тих пір, поки вы не досягнете борошноподібної консистенції і просійте в контейнер.

  • Повторювати до тих пір, поки весь мигдаль не стане консистенції борошна.

  • Розігріти духовку до 350 градусів.

  • Змішати мигдальне борошно, крохмаль і розпушувач в середній мисці.

  • В другій мисці змішайте кленовий сироп, мигдальне молоко і ванільний екстракт.

  • Змішайте сухі інгредієнти до змочування та добре перемішайте.

  • Розстеліть на противень пергаментний папір.

  • Викладіть тісто на противні у вигляді прямокутника.

  • Запікайте у духовці 20 хвилин.

  • Дайте вистигнути на протязі декількох хвилин, а потім наріжте на шматочки.

  • Випікайте ще 10 хвилин.

  • Зменшіть температуру у духовці до 250 градусів і покладіть кожен ломтик на бік та запікайте на протязі 10 хвилин.

  • Переверніть кожну печенину на іншу сторону і запікайте ще 10 хвилин.

  • Після вистигання розтопіть темний шоколад и органічне кокосове масло та обмочіть кожну біскотті.

  • Залиште на пергаментному папері доки шоколад не кристалізується.

  • Насолоджуйтесь!