-
Щоб приготувати власне мигдальне борошно, помістіть біля 2 чашок сирого мигдалю (по 1 чашці за раз) в кухонний комбайн.
-
Перемолюйте до тих пір, поки вы не досягнете борошноподібної консистенції і просійте в контейнер.
-
Повторювати до тих пір, поки весь мигдаль не стане консистенції борошна.
-
Розігріти духовку до 350 градусів.
-
Змішати мигдальне борошно, крохмаль і розпушувач в середній мисці.
-
В другій мисці змішайте кленовий сироп, мигдальне молоко і ванільний екстракт.
-
Змішайте сухі інгредієнти до змочування та добре перемішайте.
-
Розстеліть на противень пергаментний папір.
-
Викладіть тісто на противні у вигляді прямокутника.
-
Запікайте у духовці 20 хвилин.
-
Дайте вистигнути на протязі декількох хвилин, а потім наріжте на шматочки.
-
Випікайте ще 10 хвилин.
-
Зменшіть температуру у духовці до 250 градусів і покладіть кожен ломтик на бік та запікайте на протязі 10 хвилин.
-
Переверніть кожну печенину на іншу сторону і запікайте ще 10 хвилин.
-
Після вистигання розтопіть темний шоколад и органічне кокосове масло та обмочіть кожну біскотті.
-
Залиште на пергаментному папері доки шоколад не кристалізується.
-
Насолоджуйтесь!