Фундук смажений Грузинський
Фундук смажений Грузинський - це смачний і поживний продукт, здатний забезпечити людину енергією на весь день. Корисні якості горіха полягають в його унікальному складі. Ядра більш ніж на 60% складаються з масла, в якому міститься велика кількість гліцеридів олеїнової, пальмітинової і стеаринової кислот. Завдяки цьому фундук смажений, купити який у нас можна від 250 грам, з упевненістю в його якості, є відмінним продуктом для профілактики судинних недуг. Також горіх вкрай корисний для організму, що росте і дозволяє нормалізувати рівень холестерину в крові. Саме тому смажений фундук особливо корисний для дітей, підлітків, вагітних жінок і літніх людей.
Крім того фундук смажений, ціна на який у нас вкрай прийнятна, це джерело рослинного білка - незамінного елемента в вегетаріанському раціоні. У його ядрах також містяться поліненасичені жирні кислоти, які ефективні в запобіганні розвитку серцевих хвороб і сприяють профілактиці атеросклерозу, а також очищенню організму.
При всіх цих якостях фундук також володіє вкрай приємним, м'яким горіховим смаком, який відмінно доповнює велику кількість кондитерських страв. Також в смаженому вигляді він частіше вживається як самостійний продукт для поживних перекусів.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 16,0 г;
- жири - 67,0 г;
- вуглеводи - 10,0 г.
- Калорійність - 700 Ккал.
Пакування
- 250 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 500 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 1000 г - пакет дой-пак з zip-lock замком.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3°С до + 20°С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Грузія.