Гібіскус в'ялений (min. цукру)
Гібіскус в'ялений - це бутони каркаде, які були відварені в цукровому сиропі низької концентрації, а потім висушені. В'ялений каркаде є ароматним, смачними і при цьому, корисним ласощами.
Каркаде можна вживати самостійно, як солодкі ласощі або додавати в різноманітні десерти, випічку, а також вони відмінно підходять для прикраси готових солодких страв.
Пакування.
- 100 г. - харчовий крафт-пакет;
- 250 г. - харчовий крафт-пакет;
- 500 г. - харчовий крафт-пакет;
- 1000 г. - харчовий крафт-пакет;
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 2 г;
- жири - 1 г;
- вуглеводи - 71 г.
- Калорійність - 301 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Таїланд.