Іван-чай вузьколисний Кипрій
В цілющих цілях іван-чай збирають в сезон його цвітіння. Для того щоб отримати максимальну користь від рослини, важливо витримати правильну технологію збору і заготівлі: підв'ялювання, подрібнення. Завдяки високому вмісту вітаміну С і легкозасвоюваних білків, смачний трав'яний чай з іван-чаю зніме втому, додасть бадьорості, підвищить ефективність засвоюваності організмом корисних речовин. Іван-чай вузьколистий також цінується за жовчогінну, сечогінну противірусну і протиалергічну властивість. Рослина нормалізує роботу ендокринної системи, покращує стан шкірного покриву.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.