Яблуко сушене дольками
Яблуко сушене - найдоступніше джерело величезної кількості заліза. Також в яблуках сушених у великій кількості міститься пектин, фосфор і вітаміни груп А, В і С. І, звичайно ж, яблуко сушене використовують для приготування компотів, а вживання компотів в щоденному раціоні людини, як відомо, допомагає позбутися від проблем з травленням, гемоглобін завжди буде на хорошому рівні, очищає кров від поганого холестерину.
Вміст вологи в плодах не більше 20%, що дозволяє зберігати даний продукт дуже тривалий час зі збереженням всіх корисних властивостей, а герметична упаковка стане надійним захистом від комах.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 0 г;
- жири - 0 г;
- вуглеводи - 12,3 г.
- Калорійність - 60 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати в сухому прохолодному місці з відносною вологістю повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Україна.