Льон коричневий
Льон коричневий - це продукт з багатим складом і унікальними цілющими властивостями. Від золотих це насіння відрізняються своїм складом, проте, вони також використовуються для оздоровлення всього організму. Насіння льону коричневого володіють яскраво-вираженим кольором, маленькими розмірами і приємним, маслянистим смаком з легкою гіркуватістю, яка відсутня в золотистому насінні.
Свою популярність цей продукт отримав завдяки насиченому складу і лікувальним властивостям. Так, коричневе насіння при регулярному вживанні є відмінною профілактикою таких серйозних захворювань як цукровий діабет і рак. Вони також допомагають боротися з хворобами серця і судин, запаленнями, атеросклерозом, ефективні в лікуванні жіночих недуг.
Льон коричневий, користь якого також відома в схудненні, також активно використовується в косметології, текстильній промисловості та кулінарії. Найчастіше з насінням рослини готують хлібобулочні вироби, каші, різноманітні киселі і відвари для лікування проблем зі шлунком.
У складі коричневого льону присутня велика кількість заліза, рослинної клітковини, вітамінів, кальцію, жирних кислот та інших корисних елементів.
Пакування.
- 100 г.- харчовий крафт-пакет;
- 250 г.- харчовий крафт-пакет;
- 500 г.- харчовий крафт-пакет;
- 1000 г.- харчовий крафт-пакет.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 18,3 г;
- жири - 42,2 г;
- вуглеводи - 28,9 г.
- Калорійність - 534 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Україна.