Мед з мигдалем
Мед з мигдалем - їжа для мозку! Мигдаль багатий вітаміном Е і рекомендований для вживання при інтенсивній розумовій роботі. Його вживають для боротьби із захворюваннями зору, при постійних бессонницах, недокрів'ї, а також при наявності проблем з роботою травного тракту. При регулярному вживанні цього горіха знижується ризик виникнення інфаркту міокарда, розвитку слабоумства. Також вчені стверджують, що мигдаль в боротьбі з раком дає досить хороші результати, а в поєднанні з акацієвим медом сила дії примножується удвічі.
Склад.
- натуральний травневий мед
- горіх мигдаль сирий
Умови зберігання.
Зберігати в герметичному пакуванні при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С
Країна походження.
Україна.