Родзинки Кишмиш золотий
Сама назва - родзинки кишмиш золотий вже говорить сама за себе. Родзинки мають золотистий колір завдяки тому, що для його виготовлення використовується світлий сорт винограду Кишмиш. Незважаючи на проходження процесу висушування, корисні властивості родзинок кишмиш золотий залишаються практично незмінними в порівнянні зі свіжими ягодами.
Родзинки є справжнім джерелом природних цукрів, вітамінів групи В, а також масою необхідних людині мікроелементів. Регулярне вживання родзинок в невеликих кількостях сприяє зміцненню нервової системи, уповільненню процесу старіння, робить позитивний вплив на серцево-судинну систему, а також усуває неполадки в роботі шлунково-кишкового тракту. Оскільки родзинки кишмиш золотий є одним з найбільш висококалорійних сушених ягід, його рекомендують вживати з обережністю людям, схильним до повноти.
Родзинки кишмиш золотий в кулінарії набули широкого застосування для виготовлення багатьох страв завдяки тому, що володіють прекрасними смаковими якостями, невеликими розмірами і не мають кісточок. Його включають в рецептуру кулінарних шедеврів з м'яса і овочевих салатів для додання цікавих ноток, а також неможливо уявити без цього інгредієнта класичний кекс. Хочете створювати не тільки смачні, але і корисні страви і випічку? Купити родзинки кишмиш золотий ви зможете у нас в магазині з доставкою і за доступною ціною!
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 2,3 г;
- жири - 0,2 г;
- вуглеводи - 71,2 г.
- Калорійність - 279 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Іран.