Урюк цукровий
Урюк цукровий є висушений цілісний абрикос з кісточкою. Особливість цього сухофрукту полягає в способі його створення. Абрикос сушать природним чином - на сонці. При цьому плоди не зривають з дерева, а залишають там до повного зневоднення кісточкового плоду. Такий спосіб дозволяє зберегти всі корисні якості, притаманні свіжим абрикосам, що робить урюк особливо корисним для здоров'я.
Сухофрукт активно використовується не тільки в приготуванні страв, але і з метою усунення багатьох проблем зі здоров'ям, збереження краси зовнішнього вигляду і продовження молодості. Купити урюк цукровий можна як для вживання в чистому вигляді, так і для кулінарії. Він має яскраво виражений солодкий смак, за рахунок чого особливо цінується ласунами.
Вживання сушеного абрикоса дозволить привести в норму зір, поліпшити травні процеси, скоротити ймовірність виникнення онкологічних хвороб. Вуглеводи, присутні в складі відмінно засвоюються і при цьому не перетворюються на жирові відкладення, а клітковина позитивно впливає на роботу органів шлунково-кишкового тракту.
Урюк цукровий, ціна якого робить цей унікальний продукт доступним для кожного, це сухофрукт з багатим вітамінним складом, мікроелементами та іншими цінними речовинами, які сприяють збереженню здоров'я і краси.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 5,0 г;
- жири - 0,4 г;
- вуглеводи - 50,6 г.
- Калорійність - 213 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Узбекистан.