Диня Канталупа (цукат)
Диня Канталупа являє собою дивовижно смачний цукат, нарізаний невеликими шматочками з характерним оранжево-золотистим кольором і приємним запахом. Завдяки приємним смаковим якостям і красивому зовнішньому вигляду продукт часто використовується в кулінарії як частина рецепту, а також в якості оригінальної прикраси. Сушена диня цього сорту використовується в приготуванні випічки, кондитерських виробів, а також подається до напоїв як самостійний десерт. Крім того сухофрукт добре поєднується з сиром, кашами, родзинками та іншими продуктами.
У порівнянні з різними цукатами, тайська диня Канталупа містить в чотири рази менше цукру, так як при сушінні продукту він не застосовується, а використовується свіжа диня, яка містить велику кількість фруктози. Даний сухофрукт - справжнє джерело вітамінів, а також мінеральних сполук, таких як цинк, йод, залізо та інші. Також диня Канталупа сушена містить в своєму складі органічні кислоти, каротин, інозин, який запобігає відкладенню жирів, за рахунок чого цей продукт користується широким попитом у тих, хто прагне схуднути.
Крім того диня Канталупа, купити яку пропонує наш інтернет-магазин від 100 грам, корисна для зору, вона запобігає руйнуванню клітин, сприяє очищенню організму, нормалізує тиск, покращує роботу травних органів і в цілому позитивно впливає на здоров'я.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 0,7 г;
- жири - 0,1 г;
- вуглеводи - 82,2 г.
- Калорійність - 341 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Китай.