Фісташка сира кондитерська (спліт)
Сирі ядра фісташок є 100% натуральним продуктом. У сирому вигляді вони містять найбільшу кількість корисних макро- і мікроелементів. Корисні властивості сирих ядер фісташок були відомі ще з давніх часів. Вони сприятливо впливають на організм людини, а також здатні замінити білки рослинного походження, так як в складі цих горіхів присутня велика кількість натурального протеїну.
Дані фісташки завдяки не цілісному ядру (спліт) і, як наслідок, низькій вартості, знайшли широке застосування в уондитерському виробництві, а також при виробництві морозива.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 20,0 г;
- жири - 50,0 г;
- вуглеводи - 7,0 г.
- Калорійність - 556 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Іран.