Фундук смажений бланш
Турецький смажений бланшований фундук є добре всім відомий горіх, який позбавлений не тільки від зовнішньої шкаралупи, але й від тонкого коричневого лушпиння. Бланшування фундука відбувається за допомогою його опіку парою. Горіх також ледь обсмажений в печі. Фундук смажений бланшований зазвичай застосовується в кондитерському виробництві. Завдяки його слабкій обжірці, кондитери на свій розсуд вирішують чи варто його більше підсмажити або залишити таким як є для своїх десертів.
Численні позитивні властивості фундука прекрасно поєднуються з його вишуканим смаком. Якщо ви не є аллергиком і цей горіх не викликає у вас побічних реакцій, то ви можете сміливо з'їдати по ядерцю протягом усього дня, адже в цих горіхах міститься багато білків, мало вуглеводів, а також поліненасичені жирні кислоти, які зарядять вас силою і енергією на весь день.
У нашому інтернет - магазині ви зможете купити фундук смажений бланшований Турецький в зручній упаковці від 100 грам для втілення смачних і корисних кулінарних шедеврів.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 14,9 г;
- жири - 61,4 г;
- вуглеводи - 9,5 г.
- Калорійність - 651 Ккал.
Пакування
- 250 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 500 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 1000 г - пакет дой-пак з zip-lock замком.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3°С до + 20°С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Туреччина.