Інжир бейбі Іспанія
В'ялений інжир бейбі є одним із найсолодших фруктів, але вам не потрібно турбуватися про набір ваги, навпаки. Сушені плоди мають низький глікемічний індекс і високий вміст клітковини. Інжир є чудовим джерелом вітаміну B6, пантотенової кислоти (вітамін B5) і міді. Свіжі фрукти досить складно транспортувати, тому ми зазвичай вживаємо їх у сушеному вигляді. На щастя, сушіння фруктів не призводить до втрати харчової цінності, втрачається лише вода. У нашому інжирі ви не знайдете консервантів, він несульфатований і несолодкий. Для кращого зберігання сушені плоди інжиру трішечки притрушуть рисовим борошном.
В'ялений інжир дуже смачний сам по собі. Ви оціните ого як корисний перекус, який швидко заряджає енергією і водночас досить ситний. Його можна поєднувати з солоними сирами або в’яленою шинкою. Інжир можна використовувати як інгредієнт салатів, як овочевих, так і фруктових. У салатах і солодких стравах вони відрізняються вишуканим поєднанням з горіхами (особливо мигдалем).
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 3,1 г;
- жири - 0,8 г;
- вуглеводи - 57,9 г.
- Калорійність - 257 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Іспанія.