Яблуко маршмеллоу Вірменія
У світі існує понад сім тисяч сортів яблук: з кислинкою, гірчинкою, солодкі. Яблуко маршмеллоу відноситься якраз до останньої категорії: по його назві зрозуміло, що цей фрукт порадує всіх любителів солоденького. У висушеному вигляді яблуко маршмеллоу не втрачає своєї солодкості, а лише підсилює концентрацію смакових властивостей.
Завдяки правильній технології сушіння яблуко зберігає всі свої корисні властивості. А їх у фрукті чимало: в основному, яблуко добре впливає на нервову систему. Якщо ви регулярно відчуваєте стрес, чи не висипаєтеся, нервуєте і хочете знайти більше сил - вам дійсно варто ввести в свій раціон яблука. Наприклад, сушене яблуко маршмеллоу, в якому за допомогою сушіння прибрана майже вся вода, зате збережені вітаміни А, РР, Е, рибофлавін, тіамін, бета-каротин і багато інші мікроелементи.
Ми обираємо найсмачніші і гайніжніші сухофрукти. Сушене яблуко маршмеллоу - це преміум-продукт з Вірменії з повністю натуральним складом: без цукру, ароматизаторів або барвників. А яке ж воно все таки ніжне ...
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 1 г;
- жири - 0 г;
- вуглеводи - 15 г.
- Калорійність - 60 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Вірменія.