Ківі (цукат)
Дуже смачні цукати з ківі будуть незвичайною начинкою для випічки. Завдяки своєму нетривіальному кольору, ці фрукти ефектно виглядають на будь-яких солодких блюдах. Ківі в цукрі можна використовувати і як окремий перекус. А в поєднанні з іншими цукатами і горіхами ці ласощі будуть кращим полуднем.
Користь цукатів ківі:
- фруктові кислоти дозволяють знизити ймовірність появи вікової пігментації;
- натуральні природні сполуки допомагають впоратися з почуттям втоми, безсонням;
- харчові волокна стабілізують роботу шлунково-кишкового тракту, усувають запори;
- стимулюють загоєння дрібних ушкоджень ясен, допомагають зміцнити зуби, кісткову тканину.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 10 г;
- жири - 9 г;
- вуглеводи - 55 г.
- Калорійність - 341 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Китай.