Мандарин сушений в пудрі
Сушений мандарин - це екзотичний сухофрукт, виготовлений з плодів цитрусового дерева, батьківщиною якого є Китай. Продукт виконаний шляхом висушування м'якоті і шкірки фрукта при збереженні всіх корисних якостей і складу свіжого плоду.
Мандарин сушений має м'який і приємний солодкий смак з невеликою гіркуватістю. Завдяки насиченим смаковим якостями сухофрукт активно застосовується в кулінарії - він є поширеним інгредієнтом в рецептурі багатьох кондитерських виробів і десертів. Також з нього готують варення і джем з характерним екзотичним смаком.
Сушений мандарин в цукровій пудрі помаранчевий відмінно підходить для поживних перекусів і його вживання в якості самостійного десерту з різними напоями. Навіть невелика кількість цих ласощів, яке вживається щодня, здатна покращувати настрій і дарувати заряд енергії та бадьорості на весь день.
Крім цього, рекомендується купити сушений мандарин для заповнення дефіциту вітамінів і поліпшення загального самопочуття. Завдяки його унікальному складу, сухофрукт дозволяє нормалізувати процеси обміну, боротися з простудними захворюваннями, очищати організм від токсинів і холестерину. Це унікальний продукт з чудовими смаковими якостями і лікувальними властивостями, який сподобається і буде корисний кожному.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 3,8 г;
- жири - 0 г;
- вуглеводи - 80,1 г.
- Калорійність - 284 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Китай.