Маракуйя сушена (min. цукру)
Маракуйя - екзотичний фрукт, що росте в тропіках. Плоди маракуї, найчастіше, вживають в свіжому вигляді, зазвичай розрізають навпіл і їдять м'якоть ложечкою. Роблять з плодів маракуї соки, джеми, застосовують в кондитерських виробах, додають в йогурти і морозиво. З недавніх пір маракуйю також почали сушити і відправляти на експорт. Тепер і ми можемо насолоджуватися цим плодом в сушеному вигляді хоч цілий рік.
Для людини маракуйя є джерелом вуглеводів, вітаміну C, заліза. Фрукт містить бета-каротин і вітамін А, які підтримують зір, пластичність шкіри, хороший стан волосся і нігтів. Седативний ефект маракуйі робить позитивний вплив на нервову систему, позбавляє від стресів і дарує солодкий сон. Пассифлора позитивно впливає на печінку і сечостатеву систему, допомагає жіночому організму в клімактеричний період, стабілізує артеріальний тиск, знімає напади мігрені і допомагає боротися із зайвою вагою.
Пакування.
- 100 г.- харчовий крафт-пакет;
- 250 г.- харчовий крафт-пакет;
- 500 г.- харчовий крафт-пакет;
- 1000 г.- харчовий крафт-пакет.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 2 г;
- жири - 0,7 г;
- вуглеводи - 22 г.
- Калорійність - 68 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Таїланд.