Маш
Улюблений вегетаріанцями маш або мунг - це зернобобовая культура, що прийшла до нас з Індії. В азіатських країнах з неї повсюдно готують супи, гарніри і національні страви. Порівняно дрібні зелені боби швидко варяться і відрізняються високим вмістом білка, за що і цінуються прихильниками здорового способу життя. Застосування крупи не обмежується гастрономічними рамками. Ці зерна однаково цінуються і в косметології, і в народній медицині. У старих джерелах ви зустрінете ще одну назву крупи - золотиста квасоля.
За кількістю білка маш перевершує горох і стоїть в одному ряду з квасолею і сочевицею. Користь продукту очевидна, досить поглянути на перелік елементів в ньому. Зерна містять натрій, калій, фосфор, магній, кальцій і залізо. В маші в оптимальній кількості міститься ніацин - один з вітамінів групи В.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 23,86 г;
- жири - 1,2 г;
- вуглеводи - 64,6 г.
- Калорійність - 333 Ккал.
Пакування
- 100 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 300 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 600 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 1000 г - пакет дой-пак з zip-lock замком.
Країна походження.
Узбекистан.