Мигдаль смажений у шкаралупі
Мигдаль смажений в шкаралупі - справжні ласощі для любителів натуральних, екологічно чистих продуктів. Цей горіх дуже корисний, тому що містить величезну кількість вітамінів і мікроелементів. Високий вміст магнію, фосфору, вітаміну Е, вітаміну В, а також міді, марганцю, заліза робить мигдаль смажений в шкаралупі надзвичайно цінним продуктом. Його корисні властивості допомагають при порушенні зору, безсонні, недокрів'ї, виразці шлунка. Вживання даного продукту допомагає заспокоїти нервову систему і позбутися від стресу.
У кулінарії використовується надзвичайно широко: при приготуванні напоїв і настоянок, м'ясних і рибних страв, різних десертів, а також як самостійний продукт для поживного перекусу.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 21,22 г;
- жири - 49,42 г;
- вуглеводи - 9,47 г.
- Калорійність - 575 Ккал.
Пакування
- 250 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 500 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 1000 г - пакет дой-пак з zip-lock замком.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 °С до + 20 °С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Узбекистан.