Олія чорного кмину
Ось воно - чорне золото, яке однозначно варто мати на кухні, в аптечці і навіть косметичці. Завдяки олії чорного кмину ви природним чином подбаєте про своє здоров'я та красу, а ваші страви набудуть неповторного смаку.
Як говорили древні єгиптяни: "насіння чорного кмину лікує все, крім смерті". Олія, отримана з його насіння, є джерелом вітамінів, мінералів і ненасичених жирних кислот, які:
- підтримують імунну систему, а також володіють протизапальними і антибактеріальними властивостями, ефективно захищаючи вас від хвороб,
- підтримують травну систему, сприяючи регенерації печінки і зменшуючи шлункові захворювання,
- вона доброзичлива до вашого серця - знижує артеріальний тиск, регулює рівень цукру в крові, підтримує правильний рівень холестерину,
- піклується про вашу красу - олія чорного кмину покращує стан волосся і нігтів, а також прискорює загоєння шкіри.
Олія чорного кмину холодного віджиму - відмінний помічник у вашому раціоні. Випивайте 1 чайну ложку продукту натщесерце або перед сном і через кілька місяців ви помітите значне поліпшення свого здоров'я, краси і здоров'я.
Олія чорного кмину - це корисне і смачне доповнення до щоденного прийому їжі. У варіанті для сніданку прекрасно поєднується з сиром. На вечерю можна додавати її в крупу, макарони, а також в різні соуси і супи. Салати з додаванням олії чорного кмину - відмінна ідея на вечерю. Між прийомами їжі олія чорного кмину подбає про ваше розслаблення - його ароматерапевтичні властивості заспокоять ваші нерви і емоції, підтримуючи здоровий і глибокий сон.
Олія чорного кмину також вирішить багато ваших косметичних проблеми. Завдяки їй ви швидше позбудетеся від лупи, прищів і сонячних опіків, а коли закінчиться ваш улюблений крем, його з успіхом замінить олія чорного кмину. Підходить практично для всіх типів шкіри: зволожує суху шкіру, сповільнює старіння зрілої шкіри і запобігає сяйву жирної шкіри. Можлива індивідуальна непереносимість продукту. Перед вживанням рекомендується проконсультуватися з лікарем.
Умови зберігання.
Тримати подалі від прямих сонячних променів при температурі від + 4°С до + 10°С - 3 місяці з дня пресування.