Кокосова олія
Упаковка:
Оптова ціна договірна!
Що спільного між грудним молоком і кокосовою олією? Вони містять лауринову кислоту, яка діє на організм як природній антибіотик Як і материнське молоко, кокосова олія зміцнює імунітет людей, які його вживають.
Крім лауринової кислоти кокосова олія холодного віджиму також містить інші насичені і ненасичені жирні кислоти, а також вітаміни групи C, E і B. Це також джерело мінералів, таких як кальцій, залізо, цинк, фосфор, магній і калій. Завдяки багатству поживних речовин регулярне вживання кокосової олії:
- підтримує роботу мозку, печінки і підшлункової залози;
- запобігає карієсу;
- запобігає харчовим отруєнням;
- знищує бактерії, віруси і грибки, зміцнюючи імунну систему;
- допомагає знизити рівень поганого холестерину;
- благотворно впливає на серце і кровоносну систему;
- підтримує травлення і дає відчуття ситості, тому підходить для людей, які дотримуються дієти;
- збільшує всмоктування кальцію і, отже, запобігає остеопорозу.
Крім того, кокосову олію можна використовувати в якості ополіскувача для зубів, запобігає появі карієсу, відмінно підходить для догляду за волоссям і шкірою. Його регулярне використання дозволить розгладити зморшки і зменшити розтяжки.
Завдяки приємному аромату кокоса використовувати представлену олію на кухні і в косметиці - суцільне задоволення! Це більш здорова альтернатива маргарину, тому сміливо використовуйте її для приготування тортів, печива та інших десертів. Також продукт є прекрасним доповненням до домашньої нутелли, млинців, каші або граноли. Вона також добре поєднується з сухими стравами, такими як паста для сендвічів, запеченими овочами або стравами східної кухні.
Умови зберігання.
Тримати подалі від прямих сонячних променів при температурі від + 4°С до + 10°С - 2 місяці з дня пресування