Папайя (цукат)
Сушена папайя (цукати) - тропічний фрукт з унікальним екзотичним солодким смаком. Він від природи багатий клітчаткою, антиоксидантами та бета-каротином. Ці цукати папаї - відмінна здатність задовольнити жагу до солодкого, забезпечуючи організм енергетичним джерелом харчових речовин. Деякі говорять, що сушена папайя впливає як афродизіак. Ви ніколи не дізнаєтесь, якщо не спробуєте!
У сушеній папаї багато антиоксидантів. Крім того, вчені виявляли, що папайя містить більше бета-каротину, ніж морква, і більше вітаміна С, ніж ківи. Папайя також багата біофлавоноідами. Мінерали, що містяться в папаї, включають калій, магній і кальцій.
Папайя корисна для травлення, тому що ферменти фруктів допомагають переваривати білки, жири та крахмали. Клітчатка фруктів допомагає поліпшити роботу травного тракту. Сушена папайя - дуже щелочний фрукт, і це одна з причин, через яку вона часто допомагає заспокоїти розлад шлунка.
Більше того, папайя допомагає підтримувати нашу ендокринну систему. Сушена папайя допомагає організму виробляти більшу аргініну. Це незамінна амінокислота, що активує гормони роста людини (HGH). Ці гормони важливі для омолодження клітин та відновлення клітин печінки, м'язів та кісток.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 0,7 г;
- жири - 0,1 г;
- вуглеводи - 82,2 г.
- Калорійність - 341 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Китай.