Сочевиця червона
Ще з давніх-давен була відома сочевиця червона і її користь для організму. Її називали природним лікарем і використовували для приготування супів, салатів, гарнірів, закусок. Згодом про цей продукт, що належить до сімейства бобових, забули. Але з недавніх пір про його користь заговорили знову. Рослина має унікальні властивості. Вона здатна проростати в найбільш забруднених місцевостях, не вбираючи токсичних речовин і залишаючись екологічно чистою.
Червона сочевиця містить вітаміни, вуглеводи, білки, ізофлавоноїди, пектини, пурини, мінеральні елементи, клітковину. За концентрації заліза і калію вона займає лідируюче положення серед бобових. Вміст жирів дуже низький, але дуже високий вміст білка. Тому бобові продукти здатниі стати гідною заміною м'ясу, особливо під час посту.
Все більшої популярності набуває сочевиця червона завдяки корисним властивостям: зміцнює імунітет, підвищує опірність організму інфекціям; підвищує життєвий тонус, насичує енергією; знімає головний біль; очищає кишечник від токсинів і шлаків; нормалізує травлення діяльність; позбавляє від запору і діареї; сприяє насиченню клітин киснем; нейтралізує вільні радикали і радіонукліди; нормалізує вміст глюкози; покращує зір і знижує ризик розвитку катаракти; позбавляє від вугрової висипки; відновлює функціонування печінки; запобігає розвитку онкології.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 21,6 г;
- жири - 1,1 г;
- вуглеводи - 48 г.
- Калорійність - 314 Ккал.
Пакування
- 100 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 300 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 600 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 1000 г - пакет дой-пак з zip-lock замком.
Країна походження.
Туреччина.