Сочевиця зелена
Сочевиця зелена - в кулінарії насіння однієї з різновидів сочевиці звичайної. Поряд з нею та іншими видами ця трав'яниста рослина є однією з найпопулярніших в світі зернобобових культур. Відрізняється зеленим кольором насіння. Вживається в їжу в приготованому вигляді.
Як і інші зернобобові культури, зелена сочевиця відрізняється підвищеним вмістом рослинних легкозасвоюваних білків, завдяки чому вона відмінно підходить в якості альтернативи кисломолочним продуктам і м'ясу, а за рахунок наявності великої кількості клітковини і вуглеводів - для нормалізації роботи шлунково-кишкового тракту. Крім того, її регулярне вживання підвищує стійкість до інфекційних захворювань, стимулює процеси кровотворення і метаболізму, підвищує рівень гемоглобіну, перешкоджає виникненню і розвитку хвороб серцево-судинної і центральної нервової систем.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 24 г;
- жири - 1,5 г;
- вуглеводи - 46,3 г.
- Калорійність - 295 Ккал.
Пакування
- 100 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 300 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 600 г - пакет дой-пак з zip-lock замком;
- 1000 г - пакет дой-пак з zip-lock замком.
Країна походження.
Україна.