Журавлина сушена ціла
Навіщо задовольнятися половинками журавлинив, якщо її можна з'їсти цілою? Ця ніжна та смачна журавлина заставить вас "плакати" від своєї краси. Ця неперевершена сушена ягода має характерний смак, який ідеально підходить для закусок і незамінний для кексів, хліба та пластівців. Злегка підсоложена.
Дієтологи наполегливо рекомендують журавлину в будь-який час року із-за її антиоксидантного потенціалу та потужних фітохімічних речовин для підтримки здоров'я мочовивідних шляхів. Дослідження показують, що журавлина містить сполуки, які допомагають захиститися від карієсу та покращити загальний стан здоров'я. Ці цілі сушені ягоди журавлини найбільше смакують у поєднанні з білим хлібом, горіхами або в якості смачного та корисного топпера для салату.
Журавлина містить проантоціанідини (PAC), які можуть запобігати адгезії певних типів бактерій, включаючи кишкову палочку, пов’язану з інфекціями мочевивідних шляхів. Антиадгезійні властивості журавлини також можуть подавати бактерії, пов'язані із захворюваннями десен і виразкою шлунка.
Недавні наукові дослідження доводять, що журавлина та продукти з неї містять значну кількість антиоксидантів та інших фитонутрієнтів, які можуть допомогти захистити від хвороб серця, раку та інших.
Поживна цінність.
Енергетична цінність в 100 г продукту:
- білки - 0,1 г;
- жири - 1,4 г;
- вуглеводи - 76,5 г.
- Калорійність - 308 Ккал.
Умови зберігання.
Зберігати при температурі від + 3 ° С до + 20 ° С і відносній вологості повітря не більше 70% - 12 місяців.
Країна походження.
Канада.