Перець червоний чилі
Упаковка:
Оптова ціна договірна!
Перець чилі при вживанні в помірній кількості має зміцнюючу дію. Перці, що використовуються для порошку, часто запікають, що додає їм більше аромату.
Перець додають у супи, особливо в томатний, рибний, в гуляш, практично в усі види м’яса та ковбасу, використовують для готування риби, соусів, фасолі, капусти та рису. Часто консервують з різними овочами або окремо. Слідує пам'ятати, що не мжна сипати перець у кип'ячу олію, тому, що він втрачає колір і тьмяніє.
У бідних країнах, наприклад, в Індії, перці чилі - незамінний інгредієнт у повсякденних стравах, так як це дешевий спосіб зробити страву смачною та ароматною. Купити перець чилі мелений пропонує інтернет-магазин BestNuts.
Країна походження
Китай