Перець червоний гострий
Упаковка:
Оптова ціна договірна!
Перець червоний гострий шматочками - пряність з стручкового перцю. Використовується в східній і середземноморській кухнях. Виробляється в Сирії і Туреччині і названий по імені міста Алеппо.
Пряність готують з дрібних (3-6 см) плодів солодкого перцю, помірно гострих і конічних за формою, що виростають в Сирії і Туреччині. Визрівші до темно-червоного (бургундського) кольору плоди ріжуть навпіл в довжину, ретельно очищають від насіння і перегородок. Половинки перцю сушать на відкритому сонці протягом декількох днів. Висушений перець подрібнюють і перетирають з оливковою олією, щоб вона повністю вбралась, іноді додають сіль.
У Туреччині подрібнений перець Алеппо продається під назвою пул-бібер. Пряність помірно гостра зі збалансованим смаком. Смак перцю Алеппо м'який, з фруктово-родзинковими нотами і легким відтінком кумина і висушених на сонці томатів, він дещо маслянистий і солонуватий, ніж смак перцю чилі.
Підходить до будь-яких овочевих страв, включаючи хумус, салати, печені овочі і навіть диню. Перцем посипають страви при подачі на стіл, також ставлять на стіл в маленьких піалах-перечницях. Купити перець Алеппо пропонує інтернет-магазин BestNuts.
Країна походження
Туреччина